De beste kortspillene i verden

Til og med i disse dager, hvor teknologien er mer på topp enn noen sinne, med smartphones og iPader, er det vanskelig å slå de gammeldagse kortspillene. Nedenfor kan du se en subjektiv samling over de fem beste kortspillene i verden! Det er mulig å spille med familien på en regnfull ferie i Cornwall, eller kanskje du trenger å finslipe ferdighetene dine før du entrer kasinoene.

Det første beste kortspillet som er verdt å nevne er poker. Kanskje det mest populære av alle kortspill. Poker er aldri feil, spesielt når det er snakk om strip poker. Dette finnes det ulike tanker om.

Det neste spillet heter Go Fish. Det er et enkelt kortspill, som er artig for store og små. Happy Families har nesten de samme reglene.

Patience er perfekt om du har litt spillerom for deg selv! Det finnes mange variasjoner av tålmodighet, med ulike mulige nivåer. Clock Paience og Spider Solitaire er kanskje de mest morsomste spillene.

Det nest siste spillet jeg kommer til å nevne er Vingt-et-Un. Kortspillet er også kjent som «pontoon» eller 21. Hensikten ved Ving-et-Un er å få kort som er verdt mer enn croupieren, men mindre enn 21. Det finnes mange ulike varianter av spillet, slik som blackjack.

Avslutningsvis vil jeg nevne Black Maria, som også er et av de beste kortspillene i verden. «Hearts» er det britiske navnet for spillet. Formålet er å organisere kortene dine, uten å ende opp med en dronning eller noen hjerter. Black Maria skjerper bløffeferdighetene dine! Er du skjerpa med et stålansikt, eventuelt smiler absolutt hele tiden, kan det tenkes at du har gode vinnermuligheter!

Uansett hvilket kortspill du velger, er alle minst like morsomme å spille. Kortspill skaper fellesskap og harmoni i familien, vennegjengen, med kjæresten eller naboen! Spill og lev livet! Det er et godt råd.