Klassiske bordspill

Det finnes mange ulike bordspill. Noen spill kommer og går på markedet, men klassikerne og alles favoritter er nok fremdeles Monopol, Scrabble og Trivial Pursuit. Disse klassiske bordspillene har underholdt menneskeheten i en mannsalder!

Monopol

Monopol er garantert det mest populære bordspillet i verden. Det ble spilt da min snart 60årige far var ung, og det er helt sikkert blitt spilt en versjon av det da farmor var ung også. Kanskje er Monopol blitt så populært fordi det omfavner mange aspekter i vårt moderne samfunn, slik som penger, makt og muligheter. Et genialt spill, både for de skarpsindige og for de som vil hygges!

Scrabble

Scrabble er en av mine største favoritter, med god grunn. I dette spillet får du utgitt en rekke bokstaver, og målet til hver spiller er å legge på et passende ord som gir flest mulig poeng. Du får trent opp ordvokabularet ditt, og det kan være morsomt for alle og enhver, ikke bare for skribenter og forfattere. Scrabble skaper spenning, hvor den smarteste med ord vinner.

Trivial Pursuit

Trivial Pursuit er det kanskje ikke like mange som kjenner igjen, men det er etter hvert blitt populært på lik linje som Monopol og Scrabble. Alle elsker bordspill som tester kunnskapen vår. Vi liker å vinne etter en hard kamp. «Kunnskap er makt», sa Francis Bacon. Trivial Pursuit er ideelt for å oppnå dette. Ikke bare vil vi lære mye på veien, men vi har også muligheten til hode-til-hode-konkurranser.Dette er de tre mest populære klassiske bordspillene. Det er opp til deg hvem du velger å spille de med, så lenge du morer deg og lever livet. Kanskje er det lurt å tenke på dette fra tid til annen. Vi lever i en teknologisk verden hvor mange sier de savner hvordan tiden før var. Det var mer ro og harmoni på en annerledes måte enn den vi finner i dag.